De organisatie | Even voorstellen

MATH FOOIJ | Website | LinkedIn

Ik heb Open Coffee Maastricht in mei 2014 overgenomen en omgevormd tot de interactieve grensoverschrijdende netwerkmeeting die het vandaag de dag is. Een platform voor ondernemende mensen uit de euregio om actief te netwerken, te delen, te gunnen, elkaar te helpen en begeleiden.

Een groeiende community in de euregio waar crossborder en met een open mind kan worden samengewerkt en waar je als (startende) ondernemer kunt sparren met een aandachtig publiek.

Heel belangrijk, Open Coffee Maastricht is een plek waar zaaien een belangrijke kwaliteit is. Ervaring leert immers dat geven uiteindelijk veel meer oplevert dan alleen maar nemen.

Niels Joppen

NIELS JOPPEN | LinkedIn

Netwerken is niet voor iedereen weggelegd. Het is juist het laagdrempelige karakter van Open Coffee Maastricht die het aantrekkelijk maakt voor iedereen – Bedrijven, zelfstandig ondernemers en werkzoekenden.

Open Coffee inspireert doordat je nieuwe mensen van allerlei pluimage leert kennen. Door de diversiteit gaan je ogen open. Een aantal jaar ben ik actief als zelfstandige, maar door de Open Coffee ben ik goed in staat geweest om mijn kwaliteiten te leren kennen.

Ik heb geleerd hoe belangrijk het is te luisteren naar de verhalen van mede-netwerkers. Luisteren, delen en het bij elkaar brengen van kennis is de kracht van Open Coffee Maastricht.

Suhardi Looze

SUHARDI LOOZE | Website | LinkedIn

In 2013 gestart als ondernemer en begin 2015 verhuisd naar Maastricht.

Om ook in Zuid-Limburg en de euregio mijn netwerk te vergroten kwam ik al snel in aanraking met de Open Coffee Maastricht. Het laagdrempelige karakter en de sterke inhoudelijke invulling spraken mij direct aan.

Ondernemen doe je nooit alleen en ik ben ervan overtuigd dat samenwerking ook uit de meest onverwachte connecties kan komen. Als medeorganisator zorg ik er graag voor dat onze kernwaarden optimaal naar voren komen, dus; ontmoet, inspireer en leer!

Jan Poolen

JAN POOLEN | LinkedIn

Los van de maandelijks Open Coffee vind ik de interactie met België een belangrijk speerpunt. De meeste deelnemers aan de Open Coffee kunnen met evenveel gemak hun opdrachten uit Heerlen of uit Hasselt halen. Dus waarom zou je je potentiele werkgebied laten halveren door een landgrens? Of andersom; door ook aan de andere kant van de grens je contacten te leggen, verdubbel je je werkgebied.

Zelf ben ik een ZZP’er die op interim basis werkt. Als senior ICT’er heb ik meerdere opdrachten gedaan in de functies van informatie manager, project manager, interim IT manager, Service manager of adviseur. Daarbij vervul ik graag de brugfunctie tussen de techniek en de bedrijfsvoering.