Spotlight | Ondernemers aan het woord

Flynth ondersteunt ondernemers met advies- en accountancydienstverlening. Met 35.000 klanten, ruim 1.400 medewerkers en een landelijk vestigingsnetwerk zijn wij sterk in het midden- en kleinbedrijf, de agrarische sector en de tuinbouw.

Onze klanten hebben in hun persoonlijke adviseur bij Flynth een sparringpartner, die de taal van de ondernemer spreekt. Flynth helpt ondernemers kansen en mogelijkheden te creëren voor continuïteit en groei in hun bedrijf. Met gevoel voor ondernemerschap en een full-service dienstverlening, inclusief innovatieve (online) diensten. Succesvol ondernemen inspireert niet alleen de ondernemer, maar ook zijn adviseur.

Website

Flynth

In het stadspark van Maastricht, aan de rand van het centrum, is in 2015 Brasserie Tapijn opgericht en geopend. Een brasserie waar gastvrijheid heerst, een gemoedelijke rust en een plek waar jong en oud verzamelen. In de zomer op het terras en in het najaar en de winter binnen in de grote, sfeervolle hal, die vroeger als eetzaal diende voor de manschappen van de Tapijnkazerne.

Website | Facebook

tapijnbrasslogo

Veel mensen zijn actief op zoek naar een (betaalde) baan die bij hen past. Maar voor iemand met een uitkering of een minimum inkomen valt het niet altijd mee zich voor een sollicitatiegesprek representatief te kleden. Hierdoor wordt de kans op ‘een goede eerste indruk’ gemist en gaat de baan naar een ander. Dress for Success is er juist voor deze mensen. De winkel in Maastricht is er voor mensen uit heel Limburg. Dress for Success Maastricht. Omdat je maar één kans krijgt een goede eerste indruk te maken.

Website | Facebook

Dressforsuccess

BEAUsolar is een totaal geïntegreerd zonnedak, zonder dakpannen, maar met standaard zonnepanelen voor hellende daken in de bestaande – en nieuwbouw. Met als resultaat een esthetisch, modern en vooral energiebesparend dak. Om de openingen tussen zonnepanelen en bijvoorbeeld dakvensters op te vullen worden pasplaten gebruikt. Op deze in eigenhuis ontwikkelde uitvinding is Europees patent aangevraagd.

Website | Facebook | LinkedIn | Youtube

BeauSolar

Staalwit is een communicatiebureau wat met een nuchtere blik kijkt naar uw communicatie vraagstuk(en). Wij van Staalwit geloven dat een combinatie van de juiste communicatie en psychologie dé bouwstenen zijn van elk sterk concept of een pakkende campagne. Dit is dan ook precies wat u van ons kunt verwachten als opdrachtgever. Wij zijn ingesteld op de trends en ontwikkelingen van vandaag de dag en spelen daar op in.

Website | Facebook | LinkedIn

Communicatiebureau STAALWIT