DE ORGANISATIE | Even voorstellen

MATH FOOIJ | Website | LinkedIn

Ik heb Open Coffee Maastricht in mei 2014 overgenomen en omgevormd tot de interactieve grensoverschrijdende netwerkmeeting die het vandaag de dag is. Een platform voor ondernemende mensen uit de euregio om actief te netwerken, te delen, te gunnen, elkaar te helpen en begeleiden.

Heel belangrijk, Open Coffee Maastricht is een plek waar zaaien een belangrijke kwaliteit is. Ervaring leert immers dat geven uiteindelijk veel meer oplevert dan alleen maar nemen.

Als ZZP’er ben ik inzetbaar binnen de vakgebieden Communicatie, Consultancy, Training & Coaching en Webontwikkeling.

JAN POOLEN | LinkedIn

Los van de maandelijks Open Coffee vind ik de interactie met België een belangrijk speerpunt. De meeste deelnemers aan de Open Coffee kunnen met evenveel gemak hun opdrachten uit Heerlen of uit Hasselt halen. Dus waarom zou je je potentiele werkgebied laten halveren door een landgrens? Of andersom; door ook aan de andere kant van de grens je contacten te leggen, verdubbel je je werkgebied.

Zelf ben ik een ZZP’er die op interim basis werkt. Als senior ICT’er heb ik meerdere opdrachten gedaan in de functies van informatie manager, project manager, interim IT manager, service manager of adviseur. Daarbij vervul ik graag de brugfunctie tussen de techniek en de bedrijfsvoering.

HAYDEÉ VAN GEENE | Website | LinkedIn

Als aankoopmakelaar begeleid ik mensen die een woning willen kopen vanaf de bezichtiging tot aan de overdracht bij de notaris, inclusief de onderhandelingen en de controle van het koopcontract. Erg leuk en boeiend om te doen! 

Als (startend) zelfstandige loop je tegen een heleboel zaken aan, waar je geen weet van hebt of waar je zelf niet zo goed in bent. Vandaar dat netwerken een logisch alternatief is.

Ik heb, na diverse netwerkevenementen te hebben bezocht gekozen voor Open Coffee Maastricht (OCM). Voor mij is OCM de netwerkbijeenkomst die nét dat extra geeft wat een (startende) ondernemer nodig heeft; laagdrempelig netwerken op een effectieve manier! 

Ondernemers die mét en vóór elkaar werken. Kennis delen en elkaar wat gunnen. Hulp bieden waar dat mogelijk is, netwerken en sparren. Ik ervaar het telkens weer als een mooie bijeenkomst waar je iets aan hebt en waar je niet aan je lot over gelaten wordt.  

RAYMOND HILGER | Website | LinkedIn

Netwerken is niet voor iedereen weggelegd. Het is juist het laagdrempelige karakter van Open Coffee Maastricht die het aantrekkelijk maakt voor iedere ondernemer.

Zelf kom ik uit een ondernemersgezin en was het een kwestie van tijd dat ik mijn eigen onderneming zou gaan opstarten. In 2012 heb ik na mijn rechtenstudie een incassokantoor opgestart, die wij nog steeds voeren.