DE ORGANISATIE | Even voorstellen

Math Fooij

MATH FOOIJ | Website | LinkedIn

Ik heb Open Coffee Maastricht (OCM) in mei 2014 overgenomen en omgevormd tot de interactieve grensoverschrijdende netwerkmeeting die het vandaag de dag is. Een platform voor ondernemende mensen uit de euregio om actief te netwerken, te delen, te gunnen en elkaar te helpen. Een plek ook waar zaaien een belangrijke kwaliteit is. Ervaring leert immers dat geven uiteindelijk veel meer oplevert dan alleen maar nemen.

Netwerken heeft dan ook alles te maken met het vergroten van je naamsbekendheid. Hoe beter jouw verhaal is, hoe groter de kans dat je wordt onthouden en er opdrachten uit voortvloeien. Als personal branding specialist kan ik jou hiermee verder helpen.

JAN POOLEN | LinkedIn

Los van de maandelijks Open Coffee vind ik de interactie met België een belangrijk speerpunt. De meeste deelnemers aan de Open Coffee kunnen met evenveel gemak hun opdrachten uit Heerlen of uit Hasselt halen. Dus waarom zou je je potentiele werkgebied laten halveren door een landgrens? Of andersom; door ook aan de andere kant van de grens je contacten te leggen, verdubbel je je werkgebied.

Zelf ben ik een ZZP’er die op interim basis werkt. Als senior ICT’er heb ik meerdere opdrachten gedaan in de functies van informatie manager, project manager, interim IT manager, service manager of adviseur. Daarbij vervul ik graag de brugfunctie tussen de techniek en de bedrijfsvoering.

HAYDEÉ VAN GEENE | Website | LinkedIn

Net gestart en dan loop je tegen zoveel zaken aan waar je geen weet van hebt of waar je zelf niet zo goed in bent.

Open Coffee Maastricht: Ondernemers die mét en vóór elkaar werken. Kennis delen en elkaar wat gunnen. Hulp bieden waar dat mogelijk is, netwerken en sparren. Ik ervaar elke bijeenkomst als eentje waar je iets aan hebt en waar je niet aan je lot wordt overgelaten.

Als aankoopmakelaar ben ik er voor de kóper! Bezichtigen van een woning met bouwkundig inzicht en een neutrale kijk.

Heb je vragen? Stel ze dan gerust!

MAICKEL ALTHUIZEN | Website | LinkedIn

Open Coffee Maastricht is voor mij de plek gebleken waar ik met open armen wordt ontvangen. Een warm bad waar ik iedere keer weer nieuwe mensen leer kennen die open staan om te geven en te delen. Waar ik geholpen wordt nog meer invulling en duiding te geven aan mijn passie en beroep.

Mijn doel als fotograaf is het creëren van een beleving. Dit doe ik door creatief om te gaan met het beschikbare licht en de ruimte. Maar ook door de sfeer op de werkvloer en eventuele objecten optimaal te benutten.

Mijn bedrijfsfoto’s hebben een hoge attentiewaarde door de boodschap er van op een speelse en creatieve manier uit te stralen.