HET BESTUUR | Even voorstellen

MATH FOOIJ – voorzitter |LinkedIn

Ik heb Open Coffee Maastricht (OCM) in mei 2014 overgenomen en omgevormd tot de interactieve grensoverschrijdende netwerkmeeting die het vandaag de dag is. Een platform voor ondernemende mensen uit de euregio om actief te netwerken, te delen, te gunnen en elkaar te helpen. Een plek ook waar zaaien een belangrijke kwaliteit is. Ervaring leert immers dat geven uiteindelijk veel meer oplevert dan alleen maar nemen (Limburg WORKS).

Netwerken heeft dan ook alles te maken met het vergroten van je naamsbekendheid. Hoe beter jouw verhaal is, hoe groter de kans dat je wordt onthouden en er opdrachten uit voortvloeien. Als personal branding specialist kan ik jou hiermee verder helpen.

JAN POOLEN – secretaris/penningmeester| LinkedIn

Los van de maandelijks Open Coffee vind ik de interactie met België een belangrijk speerpunt. De meeste deelnemers aan de Open Coffee kunnen met evenveel gemak hun opdrachten uit Heerlen of uit Hasselt halen. Dus waarom zou je je potentiele werkgebied laten halveren door een landgrens? Of andersom; door ook aan de andere kant van de grens je contacten te leggen, verdubbel je je werkgebied.

Zelf ben ik een ZZP’er die op interim basis werkt. Als senior ICT’er heb ik meerdere opdrachten gedaan in de functies van informatie manager, project manager, interim IT manager, service manager of adviseur. Daarbij vervul ik graag de brugfunctie tussen de techniek en de bedrijfsvoering.

HARRY MEVISSEN – bestuurslid | LinkedIn

Mijn naam is Harry Mevissen. Ik ben 68 jaar, geboren op Curacao en woon al 50 jaar in Nederland. Ik heb 32 jaar ervaring in de retail, en 7 jaar ervaring in de re-integratie en arbeidsbemiddeling.  Ondanks dat ik gepensioneerd ben sta ik nog midden in de maatschappij, als lid van de ledenraad van de Rabobank en Bestuurslid van Open Coffee Maastricht. Daarnaast ben ik een fervent schermer en vrijwilliger bij stichting Ondersteuning Arbeidsbeperking Re-integratie. Sinds 2021 ben ik lid van de Seniorenpartij en sta ik te popelen om mijn kennis en ervaring in te zetten voor een breder publiek om zo een grotere bijdrage te leveren in de gemeenschap.

© 2024 Stichting Open Coffee Maastricht – Webdesign: DesignBrains