OPEN COFFEE | Het hoe en wat

 

HET ONTSTAAN

De eerste Open Coffee wordt opgericht in London door Saul Klein, bekend van onder meer Skype. Hij wil hiermee internetondernemers, developers en investeerders informeel met elkaar kennis laten maken. Maar ook de investeringsindustrie transparanter maken en ondernemerschap aanmoedigen.

In maart 2007 wordt in Amsterdam de eerste Nederlandse Open Coffee gehouden. Een paar maanden later volgt Utrecht. Geleidelijk aan komen er in Nederland meer Open Coffee initiatieven.

De eerste bijeenkomst van de Open Coffee in Maastricht vindt plaats in juni 2009. Al gauw groeit deze Coffee uit tot  grootste van Limburg met meer dan 1000 leden. Een ledental dat sindsdien alleen maar groeit.

WAT IS HET?

Een Open Coffee is een laagdrempelige netwerk bijeenkomst. Hier kunnen ideeën worden besproken, kennis gedeeld, gebrainstormd, meetings worden gehouden of samengewerkt. Kortom ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie of thee.

VOOR WIE IS HET BESTEMD?

Op een Open Coffee is iedere ZZP’er, MKB’er, student en werkzoekende welkom die met een open vizier wil netwerken. Die interesse heeft voor de ander en bereid is te luisteren, te helpen en te delen. Die actief wil bijdragen om de Open Coffee te laten groeien en bloeien.

WAT KOST HET?

Deelnemen aan een Open Coffee bijeenkomst kost € 6,00 waarvan een deel wordt gedoneerd aan ons Goede Doel, het Hart en vaat onderzoekfonds Limburg. Je kunt eveneens donateur worden voor €60 per jaar.

WANNEER WORDT HET GEHOUDEN?

Tien keer per jaar, met uitzondering van januari en augustus, kunnen jullie elke derde vrijdag van de maand vanaf 8.30 uur terecht op een andere locatie. 

© 2024 Stichting Open Coffee Maastricht – Webdesign: DesignBrains