PAY IT FORWARD

Danielle Stroom

Een hypotheek uitzoeken is niet niks!

Voor je financiële toekomst is het belangrijk en ook best spannend om de juiste hypotheek af te sluiten. Zeker als dat niet dagelijkse kost is voor je. Voor mij is het al 25 jaar ‘dagelijkse kost’. Elke keer geniet ik er weer van als het is gelukt om precies die passende hypotheek voor de klant te regelen. Elke klant en elke financiële vraag is anders. Het geven van advies in dit proces en het verdiepen in alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied, is mijn passie.

Register Executeur

Opvallend is dat mijn klanten de laatste jaren naast het regelen van hun hypotheek steeds meer behoefte hebben aan financieel advies bij het regelen van een nalatenschap. De afgelopen tijd heb ik mijn kennis vergroot en ben sinds kort aangesloten als Register Executeur bij een landelijk netwerk. Ik regel graag uw nalatenschap, geef advies en kan u terzijde staan bij het afwikkeling van de financiën rondom een overlijden als Register Executeur/www.register-executeur.nl

Ontzorgen

Na het overlijden van een dierbare moet er, naast het verwerken van de emoties, veel geregeld worden voor het afwikkelen van de nalatenschap. De Register Executeur is een deskundige op het gebied van het afwikkelen van nalatenschappen. Door het inschakelen van de Register Executeur worden de juridische, administratieve, financiële en fiscale zaken die hierbij komen kijken voor u geregeld. De Register Executeur zorgt voor de afwikkeling van de nalatenschap van het begin tot het einde. Zo maakt de Register Executeur zo spoedig mogelijk een inventarisatie van de nalatenschap. Verder worden bijvoorbeeld instanties geïnformeerd, vorderingen en verzekeringsuitkeringen geïnd en belastingaangiften opgemaakt.

Het is goed om bij leven de zaken zo te regelen, zodat de erfgenamen na het overlijden niet met onduidelijkheden blijven zitten. 

Werkwijze 

De Register Executeur zorgt voor de afwikkeling van de nalatenschap van begin tot einde. Alle noodzakelijke juridische, administratieve, financiële en fiscale zaken worden door de Register Executeur verzorgd. De Register Executeur zorgt voor een duidelijke, transparante en voorspoedige afwikkeling van de nalatenschap door gebruik te maken van het persoonlijke digitale nalatenschapsdossier. Via dit nalatenschapsdossier zorgt de Register Executeur ook voor een duidelijke en open communicatie met de erfgenamen. Via het nalatenschapsdossier hebben erfgenamen doorlopend inzage in de voortgang van de afwikkeling van de nalatenschap.

U bent welkom voor een vrijblijvend gesprek op de Sint Annalaan 21 in Maastricht om over al uw financiele zaken zowel uw hypotheek als uw nalatenschap te praten.

06 12 665 762 | Website Mail