PAY IT FORWARD | De kracht van samenwerkende ZZP’ers

Help 2 collega ondernemers

Met ‘Pay It Forward’ help jij 2 collega-ondernemers vanuit jouw eigen passie en expertise binnen de Open Coffee Maastricht. Dat levert je meteen 2 referenties op, die je mag gebruiken. De ondernemers die geholpen worden, gaan vervolgens ook 2 personen helpen.

Opzet

Verschillende organisaties en platformen schrijven erover. Ondernemersplein, Kamer van Koophandel, FNV Zelfstandigen en bijvoorbeeld de Rabobank. Kleine zelfstandigen moeten meer gaan samenwerken. Maar doen we dat ook echt? Hier bij Open Coffee Maastricht komen we elke maand samen om elkaar te ontmoeten, te inspireren en van elkaar te leren.

Vertrouwen

Wij als organisatie faciliteren dit graag. Maar er is meer nodig. Om echt samenwerkingen aan te gaan met elkaar moeten wij met zijn allen de volgende stap zetten. En dat begint met vertrouwen. Vertrouwen bouw je op doordat beide kanten investeren in een relatie.

Hoe werkt het?

Met ‘Pay It Forward’ stel jij maximaal 2 uur van jouw tijd gratis ter beschikking, om collega-ondernemers vanuit jouw eigen expertise en passie (op weg) te helpen. Deze tijd kun je besteden aan 1 persoon maar ook aan 2. De manier waarop je dit invult, is geheel vrij. Het kan een consult zijn, een sessie, een bedrijfsbezoek of een introductie in een nieuw netwerk. Zonder verkooppraatje dus of verborgen agenda. Gewoon om de ander te helpen. Als starter heb je een vertrouwde omgeving om je dienst of product te toetsen. En krijg jij er referenties en ambassadeurs voor terug.
De ondernemers die geholpen zijn, gaan vervolgens op hun beurt ook weer 1 of 2 personen helpen.

Resultaat

Resultaat is dat wij elkaar echt leren kennen en we elkaar wederzijds feedback kunnen geven zonder dat dit (zakelijke) gevolgen heeft. Een relevante leerervaring en een verdieping van je netwerk.

Ontmoet, Inspireer en Leer

Wij geloven dat we met concrete acties zoals deze echt kunnen gaan samenwerken als ZZP’ers. Zo willen wij als Open Coffee Maastricht bouwen aan onze (zakelijke) relatie met elkaar en onze kernwaarden concretiseren.

Wie help jij?

Interesse om mee te doen? Meld je dan aan als Pay-It-Forward kandidaat!

Actuele aanbiedingen

Erik Stroink
BUSINESS LINK BUILDERS

Danielle Stroom
STROOM FINANCIEEL ADVIES

Mathy Engelen
KUNSTENAAR

Janine Jacobs
Ja2Coaching

Myra Fens
Myra Fens Livecoach

© 2024 Stichting Open Coffee Maastricht – Webdesign: DesignBrains